B.tox for å dempe smilelinjer?

botox-crows-feet-pre-and-post

“Kråketær”, eller smilelinjer ved øynene som de også kalles, kan være både sjarmerende og pent. Men blir de dype og sitter permanent i huden, så kan de være til irritasjon for noen..

Men det finnes en enkel og trygg behandling av kråketær og mimikklinjer:

botox-crows-feet-pre-and-post

Noen få stikk botulinum toxin kan dempe disse linjene ved øyets ytterkant, og hindre at de blir dype og permanente. Dette er en svært populær “btx-behandling”, spesielt på sommeren når mange myser på grunn av det sterke sollyset.

siljeaustnes

En behandling med BTX vil kunne dempe smilelinjene på en diskret måte, noe som gir et naturlig og lite avslørende resultat. Bare husk å oppsøke en dyktig behandler, slik at du er trygg på et godt resultat.

BotoxBeforeAfter_CrowsFeet

Både kråketær (smilelinjer), pannelinjer og sinnarynken er populær steder å behandle med BTX, men visste du at BTX også kan dempe bl.a. tannkjøttsmil, rynker på overleppen, migrene, tanngnissing og unormal svetteproduksjon?

Varighet 3-5 mnd.

 1. line

  21.6.13 12:02
  Hei! :)
  Fantastisk! Hvor mye koster denne behandlingen av “smilerynkene” ? :)
  Og anbefaler du å bruke azzalure til behandling av rynkene rundt øynene istede for feks restylane eller andre fillers? :)
  • siljeaustnes

   23.6.13 11:20
   Heihei Line! Prisen for behandling med botox rundt øynene er 3000 kroner, om dette er riktig behandling for deg er vanskelig å si uten å ha sett på deg først. Klem SIlje:)
 2. line

  28.6.13 00:51
  Takk for svar Silje :) Hvor lang ventetid har du/dere på en slik behandling? Og er det mulig å komme innom på en konsultasjonstime først? :) Klem
  • siljeaustnes

   1.7.13 12:36
   Hei Line! Det er ledige timer fra 1.august, du er selvfølgelig hjertelig velkommen til en konsultasjon. Ta kontakt på asilje@hotmail.com. Klem Silje:)
 3. Heidi.Andreassen

  10.2.16 22:05
  Dette er noe som jeg vil vurdere,ser veldig bra ut :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-post-addresse vil ikke bli publisert.

Du kan benytte deg av følgende HTML kode: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*