Har du rynker i sinnarynken og pannen?

11022409555093a61dcd81a

Mange ønsker derfor å redusere litt på myserynker og alderstegn i bl.a. pannen og sinnarynken.

Behandlinger med Botulinum toxin (BTX) er svært populært, og jeg har blant annet vært med på en stor artikkel i VG som omhandler skjønnhetsbehandlinger med Botox.

Spesielt sinnarynken mellom øyenbrynene er populær å behandle med BTX. Andre vanlige områder er smile-rynkene på utsiden av øyenene  (kråketær) og “tversover-rynkene” i pannen (når man hever øyenbrynene).

En av mine mange pasienter var så glad for det naturlige resultatet hun fikk etter en BTX behandling, at hun ba meg legge disse flotte før og etter bildene ut på bloggen.

Sinnarynke, før og etter behandling med BTX.

Pasienten myser på begge bildene. 12 dager mellom før og etter bilde.

Sinnarynke før

Sinnarynkeetter

Pannelinjer/rynker, før og etter behandling med BTX, 12 dager mellom hvert bilde.

Pasienten hever brynene på både før og etter bildet, å kan som dere ser bevege øyenbrynene uten problemer. Dette er en teknikk jeg har utviklet for et naturlig og pent restultat med BTXbehandlinger. Ingen unaturlige stive og kunstige hollywood-panner :)

pannefør

Panneetter

Visste du at man kan behandle linjer og rynker på overleppen, sure munnviker (nedovermunn), linjer rundt øynene, Gummy smile (Tannkjøttsmil), kjeve/tanngnissing, hals og brystkassen, svetteproblematikk (under armene) med BTX?

 1. Thea

  29.4.13 19:42
  Hei Silje!
  Jeg kan tenke meg å ta botox i glabella og også for å "løfte" øyebrynene litt for et mer våkent blikk.. Hvor må du sette botox da? Er det risiko for å få henge lokk eller er det bare i forbindelse ved å sette i pannen??

  Ser frem til å høre fra deg!:)

  Mvh
  Thea
  • siljeaustnes

   30.4.13 10:08
   Hei Thea! Om man skal sette botox for å løfte øyenbrynene, setter man det i Orbitalis muskelen. Det finnes ulike teknikker alt etter anatomi og behov. Man kan alltid bli tung ved en botoxbehandling uansett område, men en god behandler unngår dette. Klem Silje:)
 2. Sarah

  29.4.13 22:50
  Hei Silje!
  Hva er samlet pris på akkurat denne behandlingen?
  • siljeaustnes

   30.4.13 10:06
   Hei Sarah! Pris for botox 2 områder er 5000 kroner. Klem Silje:)
 3. Randi

  6.5.13 14:09
  Hvor lenge varer en slik behandling?
  • siljeaustnes

   6.5.13 14:52
   Hei Randi! 3-5 mnd:) Klem Silje
 4. Nina

  20.10.14 16:10
  Heisann :) Jeg lurer på en ting, - på en nettside til en skjønnhetsklinikk der jeg bor, står det priser på botox og restylan behandlinger. Under botox seksjonen, står det pris på botox: Øyne utside/ kråketær 2200,-
  og vel, - jeg lurer på er det pr sprøyte, og er det da slik at man behøver to sprøyter, en pr side som skal behandles, eller er det prisen man betaler for å få begge sider behandlet? Jeg har også sendt de spm og venter fortsatt på svar, - så da tenkte jeg høre med deg i mellomtiden, om du hadde noen formening om dette.

  For meg virker det i alle fall logisk ut at man betaler for en sprøyte, som man da 'fordeler' på begge sider/områder der man skal ha det.

  Takk for en fin og informativ blogg/nettside! :)
  • siljeaustnes

   25.12.14 15:06
   Hei Nina! Jeg kan desverre ikke svare sikkert på dette, men jeg vil tro at de mener 2200 kr for begge øynene:) Botox settes hos meg i spesialtilpassede doser, og man betaler derfor per område, ikke per sprøyte. Det gleder meg at du liker bloggen!
 5. Victoria

  27.12.15 16:14
  Hei
  Etter Botox er øyenbrynene blitt tyngre.
  Det er satt Botox i pannen og i sinnarynken - primært mot migrene.
  Men det ser litt pussig ut med de tunge øynene...hva kan det skyldes?
  • siljeaustnes

   9.1.16 15:38
   Hei Victoria. Tyngden kan skyldes at behandleren din har roet ned bevegelsen i pannen din såpass mye at du nå ikke klarer å løfte brynene dine lenger. Om du var noe tung over øyelokkene dine fra før når du slappet av i pannen vil dette synes nå. Dette er heldigvis helt forbigående. Mvh Silje A
 6. Kjersti

  30.1.16 11:42
  Hei Silje,

  Takk for informativ blogg. Jeg har nå lyst til å gjøre noe med sinnarynken - den blir jo bare større og større. Kan man bruke restylane her, eller er botox bedre? Jeg ville i utgangspunktet foretrukket restylane..

  Min rynke består av to streker med en knapp centimeter i mellom. Regnes det fortsatt som ett område? Hvis jeg skal bruke restylane, må jeg da ha 1 ml?

  Hva vil dette koste hos deg?

  På forhånd takk for svar og ha en fin helg videre :)
  • siljeaustnes

   7.8.16 18:46
   Hei Kjersti. I sinnarynken anbefaler jeg å benytte Botox. Det koster 3000 kr. Mvh Silje Austnes
 7. lill

  25.4.16 15:20
  Hei! Jeg lurer på hvor mye du tar for baby botox i panna? :)
  • siljeaustnes

   7.8.16 18:43
   Hei Lill. Det koster fra 3000 kr og oppover. Mvh Silje Austnes

Legg igjen en kommentar

Din e-post-addresse vil ikke bli publisert.

Du kan benytte deg av følgende HTML kode: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*