Fjern år fra ansiktet: Soft facelift

anti-aging-skin-care
Føler du at du har mistet volumet i ansiktet og da spesielt over kinn?

Hyaluronsyre som Restylane og Juvederm brukes i stor skala for å holde huden ung og elastisk.

ba-cheekchin-01

Etter hvert som vi eldes, mister vi volum i ansiktet. Kinnene blir flatere og det dukker opp linjer i området mellom nesen og munnen og i munnvikene. Disse kan få deg til å se sur og trist ut.

juvederm_4

Heldigvis er det fullt mulig å gjenskape det tapte volumet med hyaluronsyre. Høye kinnbein og runde kinn gir et friskt og ungdommelig utseende, og ved å injisere hyaluronsyre under muskelen som ligger over kinnbeina, kan du få et ansiktsløft som fjerner flere år fra ansiktet ditt. Det er ikke mye som skal til, og resultatene er helt fantastiske.

BA14_Logo_HR-680x394

Når det skapes volum i kinnene så løftes nemlig hele underansiktet litt opp igjen (derav navnet soft lift). Det hamsteraktige uttrykket ved nesen og i munnvikene forsvinner og det er umulig å se at du har gjort noe.

 1. Tonje

  27.10.14 14:13
  hva sånn ca ca vil en slik type behandling koste?
  • siljeaustnes

   30.10.14 21:15
   Hei Tonje! Fra ca 6500 kr:) Klem Silje
 2. Mia

  5.11.14 13:40
  Hei :)
  Jeg tok leppefyll (teosyal) for litt over 2 år siden i Oslo, men er fortsatt litt igjen i overleppen, kan du gi meg et svar på hvorfor det fortsatt er sånn? Ser egentlig ut som om det er et ekstra lag på begge sider av leppen min, vanskelig og forklare..
  • siljeaustnes

   9.11.14 15:33
   Hei Mia! Det er litt vanskelig å forstå hva du mener, men send meg gjerne et bilde på asilje@hotmail.com så kan jeg se på deg.
 3. Anne

  15.11.14 17:35
  Hei!
  Har brukt Restylane og perlane i folden fra nesen og til munnviken og også fylt opp undersiden av munnviken. Har fått dette utført i flere år og det er selvfølgelig utenkelig å slutte!
  Sist gang ble det benyttet teosyal (forsommeren)- jeg fikk da høre at dette stoffet hadde lengre varighet enn rest/perlane.
  Vil gjerne høre din mening om disse stoffene.
  Mvh Anne
  • siljeaustnes

   25.12.14 15:01
   Hei Anne! Jeg bruker bare teocyal på utvalgte teartrough behandlinger, ellers så bruker jeg Restylane og Juvederm på alle andre behandlinger i min praksis. Jeg syns at varigheten på alle disse tre fillerene er ganske like. MVH Silje
 4. Isabell

  9.12.14 20:53
  Hei Silje

  Bruker du radiesse? Hvis ikke hva kan du si om denne behandlingen ? Jeg har brukt den til volum under kinn. Har fortsatt kull på venstre siden. Er det mulig å fjerne radiesse? Og er det vanlig med skik kul ?
  • siljeaustnes

   14.12.14 22:34
   Hei Isabell! Jeg bruker ikke radiesse, og så vidt jeg vet så kan ikke denne fjernes? Jeg bruker bare hyaloronsyrefillere som restylane, teocyal og juvederm.
 5. Luna

  10.2.15 22:18
  Hei;)

  Jeg skulle egentlig bestille time til deg for en måned siden men du hadde fult. Dro derfor til klinikken her på Hamar og fikk min første leppebehandling med restylane. Det ble mildt sakt forferdelig. Etter to dager hadde jeg klumperbover alt og de var helt hvite når jeg smilte. Jeg fikk satt inn et stoff sol løste opp det meste av det. Har nå en behandling til gode men jeg vet ikke om jeg tør å prøve der igjen. Vet du hva dette kommer av? Er det jobben som ikke er utført riktig eller at jeg ikke tåler det?

  En annen ting, jeg er en fitnessytøcer og er ofte lavt i fettprosent, dette påvirker selvfølgelig ansiktet veldig og jeg fører meg ikke særlig pen. Går det ann å fylle inn smått under øynene og rundt kjevepartiet? Hva vil no sånt koste tror du? Kanskje vanskelig å si.
  • siljeaustnes

   19.4.15 22:17
   Hei Luna! Så leit å høre at behandlingen ikke gikk som forventet. Det er veldig vanskelig å si hva som har skjedd da jeg ikke kan uttale meg om andre behandlinger enn de jeg utfører selv. Om du ønsker å komme til meg er du selvfølgelig hjertelig velkommen, jeg har dog noe ventetid, så bestill time i god tid (tlf 97024677) Klem Silje:)
 6. Siv

  16.2.15 18:16
  Flott blogg du har☺️jeg lurte på hva du mener er best å bruke til volum av kinn/kinnbein? Snakket med en behandler og hun mente juvederm var mykest og derfor best egnet. Hva koster en slik behandling? Har du noengang opplevet bivirkninger etter juverdem behandling? Da mener jeg allergisk reaksjon
  • siljeaustnes

   7.3.15 21:44
   Hei Siv! Jeg behandler kinnben både med Restylane Perlane, Restylane, Restylane sub-q, Juvederm Voluma og Juvederm volift. Alt etter hva som passer hver enkelt pasient best med tanke på alder, hud og ansiktsvolum. Jeg har aldri opplevd allergiske reaksjoner hverken med restylane eller juvederm. Pris kommer ann på utgangspunkt og ønsket resultat. Klem Silje:)
 7. Ellen

  8.11.15 19:59
  Hei, lurer på hvor lang ventetid du har?Mvh.Ellen
  • siljeaustnes

   30.12.15 19:20
   Hei Ellen! Jeg har som oftes fra 2-4 uker ventetid før første ledige time. Mvh Silje:)
 8. Sara

  8.11.15 22:47
  Hej! Vad ca är pris på detta och hur länge varar effekten? Tack för en fin blogg!
 9. maria

  10.11.15 12:33
  hei silje. jeg er 23 år, men når jeg smiler så har jeg noen synlige linjer ved munnen, som jeg vil kvitte meg med. jeg har hatt disse lenge. hva slags behandling bør jeg ta?
  • siljeaustnes

   30.12.15 19:21
   Hei Maria. Spørsmålet er om disse linjene også syns når du slapper av i ansiktet? Du er ganske ung, så om de ikke synes når du er alvorlig ville jeg avventet behandling. Om det sitter dype linjer når du ikke smiler, kan disse reduseres ved hjelp av restylane eller juvederm. Mvh Silje:)
 10. Brit

  26.2.16 00:41
  Hei Silje. Jeg lurer på hvor mye det vil koste med å fylle søkk under øyne, litt på kinnben og jevne ut leppekanten?

  Mvh
  Brit
  • siljeaustnes

   7.8.16 18:45
   Hei Brit. Det kan jeg desverre ikke svare på uten å se på deg først. Mvh Silje Austnes

Legg igjen en kommentar

Din e-post-addresse vil ikke bli publisert.

Du kan benytte deg av følgende HTML kode: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*