Ønsker du en strammere hud?

BA12_Logo_HR-680x394

Restylane Skinboosters har helt unike egenskaper som gjenfukter huden på dypet, bedrer hudens kvalitet og gir et naturlig og friskt utseende. Restylane skinboosters strammer også opp hud som begynner å miste sin elastitet og spenst.

restylane-vital-pele-seca

Restylane Skinboosters er hudforyngelse i ordets rette forstand, og finnes i variantene Restylane Vital og Restylane Vital Light, noe som gjør at selv de minste linjer i huden kan behandles.

Huden forandres med alderen, aldringsprosessen gjør at huden både mister volum og spenst. Et av de viktigste stoffene i huden er hyaluronsyre, det er hyaloronsyren i huden som binder vann og fukter huden innenfra. Når produksjonen av hyaloronsyre går ned kan mange oppleve at huden blir kronisk tørr, sensitiv og flassete. I tillegg det er også hyaloronsyren i huden som skaper volum og struktur i ansiktet.

Med alderen svekkes altså både kvalitet og mengde hyaluronsyre i huden, og kollagen og elastinfibre brytes ned. Denne prosessen gjør huden som tidligere nevnt både tørrere og mindre elastisk, i tillegg til at linjer og rynker dukker opp på hudoverflaten. Huden begynner derfor å “henge” eller “sagge”, spesielt ved kjeven og munnpartiet.

Men denne prosessen kan behandles og forebygges, for å holde huden sunn og spenstig lengre, på en naturlig måte.

BA12_Logo_HR-680x394

Hvordan foregår behandlingen?

Restylane Skinboosters (Vital/vital light) består som oftes av 1-4 behandlinger, med i gjennomsnitt 2 til 8 ukers mellomrom. Behandlinger med Restylane Vital / vital light går ut på at mikrodoser av hyaloronsyre injiseres, ved hjelp av små nålestikk, under huden på pasienten. Pasienten bedøves i forkant av behandlingen med bedøvelsekrem, noe som gjør at behandlingen er lite smertefull. Etter behandlingen er huden rød med små hevelser i huden på størrelser med myggstikk. Små blåmerker er ikke unormalt, men kan dekkes med makeup 6 timer etter behandlingen. Pasienten kan kjenne svært små ujevnheter i huden i opptil en uke etter behandlingen, men dette er svært lite synlig.

Flere kliniske studier viser at Restylane Skinboosters ikke bare gjenoppretter fukt og balanse, men også setter i gang en hudforyngende prosess som gjør huden sterkere, fastere og smidigere over tid.

dq5

Områder som kan behandles

Restylane Skinboosters egner seg spesielt godt til behandling av små linjer og slapp hud i hele ansiktet, i lepper som har mistet volum og fukt, på hele brystpartiet (decolletage) og hals, på hendene og for behandling av akne arr. Men også de som sliter med kronisk tørr og sensitiv hud etter graviditet, pga genetikk, etter graviditet eller ulike hudsykdommer, eller ved bruk av ulike medikamenter har stor glede av fuktbehandlinger med Restylane skinboosters.

Behandlingen gir et naturlig og trygt resultat, slik kan man bedre hudens kvalitet innenfra. Behandlingen gir umiddelbar virkning, men hudkvaliteten og resultatet blir bare bedre og bedre gjennom 8-12 mnd etter behandlingen. Videre anbefales det 1-2 behandlinger med 6-18 mnd mellomrom, alt etter utgangspunkt og hudkvalitet.

Husk å følge meg på:

Facebook: Silje Austnes: Beauty & Anti-aging

Instagram: @siljeaustnes

 1. Natalie

  19.9.14 00:54
  Hva koster dette?☺️ litt rart spm, men jeg føler jeg har litt grå og gusten hud som mangler glød, er dette noe for meg da?? Eller burde det ventes til en er litt eldre??:)
  • siljeaustnes

   19.9.14 10:35
   Hei Natalie! Denne behandlingen er helt fantastisk for alle uansett alder. En ung hud trenger ikke mange behandlinger, ofte er en gang nok for å gi huden en skikkelig fuktighetsboost! Hos de med en eldre hud som har mistet mye elastitet tar jeg flere behandlinger med noen mnd mellom hver gang, for en god oppstramming av huden. Klem Silje:)
 2. Anja

  19.9.14 19:14
  Hva koster dette?
  • siljeaustnes

   22.9.14 09:21
   Hei Anja! Fra 4500 kr og oppover, alt etter utgangspunkt og ønsket resultat. Klem Silje:)
 3. Kine

  3.1.15 01:13
  Hei Silje. Hvordan er det å ta restylane skinbooster når man er gravid eller ammene? Klem Kine
  • siljeaustnes

   5.1.15 19:47
   Hei Kine! Man skal ikke ta injeksjonsbehandlinger med restylane mens man ammer eller er gravid. Klem Silje:)
 4. Sara

  3.1.15 17:22
  Har denna behandling god effekt på linjer runt ögonen också?
  • siljeaustnes

   22.3.15 22:11
   Hei Sara. Ja:)
 5. Karin

  4.1.15 02:46
  Hei har eit spørsmål ang obagi skin health? Eg begynte på denne hudpleieprodukt serien for ca 2 veker siden og føler meg stram i huden og lit små tør. Skal det vera sån? Eg bruker te pads morgen og kveld, kan dei tørke ut huden?
  • siljeaustnes

   18.1.15 18:58
   Hei Karin! Det er helt normalt og forbigående:)
 6. Karin

  4.1.15 14:45
  Gløymte å skrive at eg og bruker zo medical melamin og,eg har brukt den i heile ansikte morgen og kveld. Er det riktig? Eller skal den berre brukes der man har pigmentflekker?
  • siljeaustnes

   18.1.15 18:58
   Hele ansiktet:)
 7. Sara

  6.1.15 08:05
  Hej Silje! Kan denna behandling ha någon effekt på små linjer runt ögonen också?
  • siljeaustnes

   18.1.15 18:58
   Hei Sara! Denne brukes ikke under øynene, men på kråketær kan den brukes:)
 8. Linda

  14.1.15 17:53
  hei Silje
 9. Karina

  22.2.15 20:19
  Hei!

  Jeg har litt slapp hud i ansiktet, og dette har plaget meg lenge. Prøvde såkalt soft facelift hvor man setter inn sånne tynne tråder i ansiktet, og fikk beskjed om at man ser endelig resultat etter ca 8 uker. Men jeg føler ikke at det ble så mye forskjell. er ganske ung, under 25 og dette plager meg veldig, men vil heller ikke legge meg under kniven ...kan dette hjelpe?? Hva slags resultater kan man forvente?? Evt hva kan jeg gjøre for å fikse dette ?
  • siljeaustnes

   19.4.15 22:14
   Hei Karina! Kom inn på en konsultasjon så tar vi en prat, den kan du bestille på 97024677. Klem Silje:)

Legg igjen en kommentar

Din e-post-addresse vil ikke bli publisert.

Du kan benytte deg av følgende HTML kode: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*